top of page

På hyllan

Kvalitet som du kan ta med dig hem

Mina kunder kommer inte bara till mig för att jag är ett proffs, utan också för att jag har marknadsledande produkter. Alla produkterna som används på Shortcut kan köpas i salongen, så att du kan få samma fantastiska resultat hemma, när du inte har tid att besöka oss frisörer. Kom förbi vår frisörsalong idag för att se vad vi har i sortimentet.

Vårt tänk

För oss är det lika viktigt att produkterna på hyllan ska vara rena innehållsmässigt och samtidigt vara suveräna till användning. Vi strävar hela tiden efter ha dem bästa produkterna till försäljning som är fria från silikon, gluten, sulfater, parabener och parfymer. För oss är det självklart att inga produkter ska vara testade på djur. De flesta produkterna är dessutom helt veganska och ekologiska.

IMG_4899.JPG

Märken

Kevin murphy, Avänder även Kevin murphys färg som heter colour me, R+CO, Bruns, Omniblond, Milkshake, Maria Nila, Hairtalk, EVO färgbomb. Olaplex.


Vi samarbetar även dem snyggaste frisörmöblerna i Sverige. Kom och testa vår sköna massageshamponering.

IMG_4907.JPG

Schampo

Hos Shortcut vet jag att kundnöjdhet börjar och slutar med produkter av högsta kvalitet till oslagbara priser. Ditt hår kommer glänsa med min/mitt Schampo. Den/det kommer få ditt hår att kännas fantastiskt – och du får allt detta för det fantastiska priset 400 kr. Ta med din/ditt egen(t) Schampo hem och se vilka underverk den/det gör!

IMG_4908.JPG
Produkter: Mina produkter
bottom of page