NYHETER OCH UPPDATERINGAR

Platsen med alla senaste nyheter

76BEF693-A655-4ED9-92D4-4BB14F87E557.jpe

LITEN UPPDATERING

1 Mars 2021

Hej alla fin kunder! 

Här på salongen har det skett lite förändrigar men salongen finns kvar, det är bara Ida Rosbäck som flyttat till annan adress. För att förtydliga för er som kanske blivit lite förvirrade av alla medelande från oss på sistone. Och även dem som fått medelande från Ida personligen som kanske inte gått från henne förut.

Vi har varit ett bra team med en delad vision men som många relationer så förändras saker med tid och vi har sakta glidit mer isär och därför tror jag att vi båda nu efter att Ida slutat jobba här kommer att utvecklas mer på varsitt håll då vissa energier inte passar ihop för alltid. Jag, Louise Kvarnsmyr önskar Ida allt gott, och alla hennes kunder också. Det har varit så fint att ha er här på salongen, stort tack för dessa år.


Till sist vill jag också passa på att berätta att stämnigen här på salongen är på topp igen. Min nya fina helt grymma kollega Roya finns här för er som vill komma till salongen och bli snygga. Hon är en jätte duktig hår- konstnär och hon är duktig på klippningar och på färg, styling samt trådning av bryn och ansikte (mer skonsamt sätt att forma /ta bort oönskd hårväxt)

Hör av dig
4__#$!@%!#__okänt.jpeg

TIDIGT VÅRERBJUDANDE

1 Mars 2021

Boka en tid hos vår fantastiska Roya och få 15% på valfria behandligar så som klipp/sling/färg. Ange kod #Roya i bokningen. Gäller tom 31 Mars 2021

Untitled

NU SÖKER VI EN TILL KOLLEGA

12 Mars 2021

Vi söker nu en ny härlig talang till salong shortcut!
Är du en person som älskar frisör yrket? Är du en person som har passion för konsten och mötet med kunden? Kanske du letar efter en trygg och spännande plats att utvecklas på?
Vi letar efter dig med det lilla extra ✨Söker dig som vill jobba del/ heltid.
Hör av dig vettja!