LOUISE KVARNSMYR

Shortcut har varit min ögonsten sedan 2017. Är en föredetta Ölandstjej som varit frisör sedan 2006. En lite längre karriär där jag prövat mina vingar lite här och där. Allt från Göteborg till Sydney och London innan jag till sist hamnade i Stockholm av en slump och blev kvar.

Är en glad och lite galen tjej som gillar träning sin man och livet. Tror på positiva energier och att njuta av livet här och nu.

Älskar yrket för att en får träffa så himla mycket härliga människor och får äran att plocka fram det bästa i deras utseende med form och färg. Det jag gillar bäst med mitt yrke är att när man utan att kunden behöver säga att de gillar sin nya frisyr redan ser det på dem i speglen när de ser sig själva.


Jag ger mina kunder hela mitt hjärta. Bokar du en tid hos mig kommer du garanterat bli ompysslad.

Älskar min salong och min nya kollega Roya. Kom hit och känn på dom härliga energierna.

Kram

Shortcut_190207-34_edited.png
 
4__#$!@%!#__okänt.jpeg

ROYA CETREZ

För 15 år senan blev det officiellt att jag skulle bli frisör. Detta var i Houston TX och fortfarande känner jag en djup kärlek och passion till mitt yrke.


Det är så otroligt givande att kunna ge det jag har förmågan att ge mina kunder. Att se er nöjda, glada samt avslappnande är både energigivande och meditativt tillfredsställande.


En av mina styrkor är att jag tillsammans med min kund brinner för att ta fram estetiskt rätt färger och former. När jag ser mina kunder avslappnade, glada och nöjda så ger detta mig samma positiva energi som till ex en hobby kan göra.

Varmt välkommen till mig för att få att få bästa resultat med alla hår behandlingar i en avkopplande atmosfär.
Kram